Köpvillkor

[page_header type=”subnav” align=”center” ] Allmänt 

Följande allmänna villkor gäller för dig som handlar som privatkund på  123redo.se. Vid köp ingås avtal mellan dig och 123redo (Instaria AB) med organisationsnummer 559129-0316, nedan kallat “123redo”.

Köp och beställning 

När du genomför ett köp på 123redo.se godkänner du våra villkor och regler. I och med godkännandet förbinder du dig till villkoren i sin helhet, samt att du tagit del av all förenlig information och samtycker till hanteringen av personuppgifter och cookies.

Alla priser på hemsidan är angivna inklusive moms och i svenska kronor. Priserna inkluderar inte eventuella betalnings- och fraktavgifter. Dessa avgifter anges separat. Kampanjpriser gäller under en specifik tidsperiod eller så långt lagret räcker.

123 redo reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Med faktafel menas exempelvis eventuella prisfel, produktbeskrivningar och färgavvikelser.

123redo förbehåller sig rätten att när som helst ändra allmänna villkor, priser, sortiment, beskrivningar eller bilder på hemsidan.

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. Sådant tillstånd kan ges genom att en förälder skickar sitt uttryckliga tillstånd till oss med e-post.

Alla falskbeställningar spåras och polisanmäls, och om vi lidit ekonomisk skada kommer vi att kräva skadestånd.

Vi förbehåller oss rätten att stryka ej levererbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärd vara, är detta att betrakta som en ny order. Delleveranser sker endast på din begäran och medför ytterligare fraktkostnad för dig.